Miljövänligt tryckeri

Duplotryck arbetar modernt och följer med i utvecklingen av hållbarhetsfrågor. För oss är det viktigt att allt material vi använder är FSC-certifierat, som då betyder att pappret är återvunnet. Vi stödjer också organisationer som planterar träd. Likväl är både vår laser & bläckskrivare uppdaterade till det senaste för att dra så lite energi som möjligt.

Ingen kan göra allt, men alla kan göra något. Duplotryck arbetar varje dag för att öka medvetenheten bland våra kunder och inom organisationen, för att alltid göra det där lilla extra. Vi tror på en framtid där vi kan anpassa våra liv och få världen att fungera snarlik som den vi har idag, men med organisationer som upprätthåller hållbarheten och kompenserar för det vi förbrukar. I relation med att varje individ och företag alltid förbrukar så lite som möjligt av naturens resurser.

Search london.duplotryck.se

Wishlist

Login

Create an account

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our integritetspolicy.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

SHOPPING BAG (0)

Added to wishlist!